PTV Group op ICT & Logistiek beurs 2017

NL +31 (0)346 581 600 _________BE +32 (0)57 224 522

Contact us via email

PTV levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing. Elk bedrijf met een eigen wagenpark heeft te maken met ritplanning. Onder ritplanning wordt verstaan dat de planners de opdrachten verdelen over de verschillende voertuigen. Met de software van PTV krijgt u binnen enkele seconden een planning voorstel op basis van uw eigen wensen en restricties. Van 28 tot en met 30 november 2017 staat PTV op de ICT & Logistiek in de jaarbeurs te Utrecht.

Oplossingen PTV

Door het gebruik van onze software zult u kosten en tijd besparen tijdens het plannen van uw transport en bent u voorbereid op eventuele groei binnen uw logistieke divisie.

Een greep uit onze producten 

  • Ritplanning
  • Routeplanning
  • Developer componenten
  • Navigatie
  • ETA

Samen met Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft PTV een gestandaardiseerde routeplanner ontwikkeld: TLNplanner. Door TLNplanner te gebruiken plant u de meest betrouwbare en complete vrachtwagen route inclusief tolkosten.

Als u meerdere wagens tegelijkertijd wilt inplannen dan heeft u met PTV Smartour het juiste ritplanning systeem in bezit. PTV Smartour geeft een planning voorstel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Met de PTV xServer bieden wij u de techniek, die schuil gaat achter de producten van PTV, in de vorm van krachtige componenten. Door deze componenten in uw eigen applicatie of in uw bedrijfsnetwerk op te nemen, vergroot u in een handomdraai de kracht en breedte van uw aanbod.

Bezoek de stand van PTV

Bent u benieuwd naar wat PTV voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van planning?

Kom dan naar onze stand B053 in hal 3 en ontdek de mogelijkheden.

Bent u enthousiast geworden van onze software? Bezoek onze website en bekijk het aanbod.

U kunt ons ook altijd bellen (+31 (0)346 581 600) of langskomen (Energieweg 1, 3542 DZ Utrecht). Mailen is ook altijd mogelijk via info.nl@ptvgroup.com. Wij helpen u graag verder!