Met PTV Optima kunnen verkeersexploitanten in verkeersbeheercentra hun teams en weggebruikers automatisch voorzien van huidige en toekomstige verkeersinformatie. Om dat te verwezenlijken combineert PTV Optima een beproefde offline verkeersmodellering met realtime gegevens en algoritmes.

 • Ben u de files een stapje voor?

  Realtime verkeersvoorspellingen

  Verkeersbeheer verhult steeds complexer wordende uitdagingen. Organiseer uw verkeersbeheer op een toekomstgerichte wijze en maak gebruik van een oplossing die reageert op uw netwerk. Volg heel uw netwerk op en ontvang verkeersvoorspellingen voor een periode van max. 60 minuten – ook na onverwachte situaties.

  Een betrouwbare ondersteuning bij de besluitvorming

  Werk verschillende verkeersbeheerstrategieën uit met behulp van aangepaste offline verkeersindicaties en test deze uit in verschillende parallelle online simulaties. Dit creëert vertrouwen in de geformuleerde maatregelen en biedt uw team een betrouwbare planning bij noodgevallen.

  Integratie in bestaande structuren

  PTV Optima past bij uw bestaande IT-infrastructuur. Het kan perfect worden aangesloten op uw verkeerscontrolecentrum en verkeersbeheerhulpmiddelen. Standaard interfaces zorgen voor een naadloze integratie in ruimere softwareoplossingen.
AL GEBRUIKT DOOR
Ik waardeer de stabiliteit en efficiëntie van de PTV Optima oplossing omdat deze betrouwbare verkeersinformatie biedt.

Dr. Fabrizio Arneodo
Manager IST Ontwerp en Ontwikkeling bij 5T

Door de open architectuur en de intensieve training die wij hebben gekregen van de PTV Groep en zijn dochteronderneming SISTeMA kunnen wij nu zelfstandig nieuwe gegevensbronnen en bijkomende leveranciers integreren in ons systeem.

Sorin Dumitrescu
Directeur beheer bij ELSOL

De methode van PTV Optima maakt verkeersbeheer proactief in plaats van reactief.

Luca Paone
Directeur Oplossingen bij PTV Group

Wij zijn vastbesloten om u een nauwkeurige service aan te bieden wanneer dat nodig is.